Ambachtelijke lang houdbare conserven in rustieke potten

Waarvoor staat « Autentic » ?

Autentic serveert je smaakvolle pastasauzen en stoofpotjes, met liefde bereid. Deze gerechten zijn met vakmanschap gesteriliseerd en worden bewaard in een echte rustieke bokaal, en staan zo garant voor een heerlijke en eigen smaak.

bocaux weck de autentic

Super lekker !

Autentic laat je genieten van authentieke gerechten, vandaar de naam. Het staat voor smaak, het resultaat van gerechten die met streekproducten en met de grootste zorg zijn gemaakt volgens originele recepten.

a
bocaux weck

Het beste van mens en natuur

Autentic heeft duurzaamheid hoog in het vaandel en kookt daarom - in de mate van het mogelijke - met lokale en seizoensgebonden producten, geheel volgens het principe van de korte keten. Ook daarom verpakken we onze gerechten altijd in herbruikbare bokalen.

a
préparation plat mijoté dans bocal

Dichtbij

Onze gerechten « Autentic » worden bereid in een huiselijk atelier in Waals-Brabant. Ze worden lokaal verdeeld in kleinhandel en bio-winkels, bij je kruidenier om de hoek, je buurtwinkel, bij een delicatessezaak even verderop, in coöperatieve en verpakkingsvrije zaken… kortom, dichtbij jou!

a
gamme bocaux dans panier en bois

Hoe maken wij het verschil ?

Autentic staat voor eerlijke gerechten, gemaakt met kwaliteitsvolle streekproducten van lokale leveranciers en volgens traditionele recepten. We besteden bijzondere aandacht aan het milieu en leveren duurzame producten met een unieke smaak!

a
sauce pour pate bocaux autentic

waar vind je onze bokalen ?

U vindt onze potten in een groot aantal delicatessenwinkels, coöperatieve kruidenierswinkels, winkels met streekproducten, verpakkingsvrije winkels en in kleine en middelgrote biowinkels. Bent u op zoek naar een verkooppunt bij u in de buurt? Aarzel niet om ons de gemeente waar u woont via het contactformulier hieronder door te geven, we sturen u dan per e-mail een selectie van winkels in uw omgeving.

Wilt u meer weten over ons assortiment, een vraag stellen,
een suggestie doen of gewoon online bokalen bestellen? Stuur ons uw bericht via het onderstaande contactformulier, wij beantwoorden u met veel plezier zo spoedig mogelijk

a
notre gamme de produits

Contacteer ons

(*) Verplichte velden